FEI Europese Kampioenschappen Springen, Dressuur en Para-Dressuur RotterdamKralingse BosSponsoractiviteitHippische Sport

Hospitality EK Springen, Dressuur en Para-dressuur 2019

Als 1 van de belangrijke partners van de FEI European Championships Rotterdam ontvingen wij onze sponsorpartners en relaties tijdens dit prestigieuze paardensport evenement. Een geweldige ambiance in het Kralingse Bos waar in de disciplines springen, dressuur en para-dressuur werd gestreden om de medailles. Een rondleiding met een kijkje achter de schermen maakte voor veel van onze gasten het bezoek compleet.
 

Dank, super leuk dat we erbij konden zijn, rondleiding was erg leuk. Was heel tof om bij aanwezig te mogen zijn.

De inzet van Rotterdam Topsport bij evenementen als deze is groot: er is jaren met het team naar deze EK’s toegewerkt. En waar mogelijk worden de sponsorpartners van Rotterdam Topsport betrokken en ingezet. Naast de hulp in het verkrijgen en de organisatie van de EK’s heeft Rotterdam Topsport ook mee geholpen aan het side events programma wat voor, tijdens en na de Europese Kampioenschappen wordt georganiseerd om iets terug te geven aan de stad.
 

P8221928.JPG
Het was weer echt leuk en mijn collega vond het helemaal prachtig. Zij is idolaat van die sport; zoals zovelen wat ik heb gezien.

Voor een terugblik op de EK’s en een terugblik op de sportieve prestaties: 

Rotterdam 2019
Wij zijn nog best een poosje blijven hangen op de Boulevard.

_98A8758.jpeg