worldcuprowingRoeienolympic ground

Roeiclinic 2019

In aanloop naar de World Cup Rowing van 12-14 juli op de Willem Alexander Baan vond op 20 juni 2019 een roeiclinic plaats op dezelfde locatie. Dertig partners van Rotterdam Topsport namen deel aan de clinic onder leiding van o.a. Cees van Bladel en beoogd Olympisch deelneemster Lisanne Brandsma. 

Eenmaal in de boot bleek voor een klein aantal deelnemers de praktijk iets ingewikkelder dan de theorie. Het wedstrijdelement bestond uit een korte sprint die overtuigend werd gewonnen door Maaike Waaijer van BDO. Voor Romy Heijser van World Hotel Wings en Sven Theunissen van de Euromast viel de clinic deels ‘in het water’. Toch keerden beiden huiswaarts met een mooie DAKA-bon.

Na afloop viel de door Hans van Der Linde van het gelijknamige bedrijf geserveerde BBQ goed in de smaak. Tim Nome van SportVibes gaf de aanwezigen een Preview op "Olympic Ground": Rotterdam bereidt zich (on)zichtbaar voor op de Olympische Spelen Tokyo 2020. Er lopen namelijk ruim 40 potentiële (Para)Olympiërs rond in Rotterdam. Of ze nu in Rotterdam studeren, trainen, wonen of geboren zijn, ze hebben allemaal één ding gemeen; de stad is hun thuis en dat maakt Rotterdam Olympisch gebied!

Wij zijn trots op deze topsporters en gaan ze ondersteunen om hun doelen te behalen. Dit willen we doen door beleving en betrokkenheid te creëren bij het bedrijfsleven en het grote publiek. We zorgen ervoor dat zij de sporters leren kennen en ze kunnen ontmoeten, daarna willen we deze betrokkenheid omzetten in ondersteuning.

presentatie3.jpg