GolfdagSponsoractiviteitGolfcenter Seve

Rotterdam Topsport Golfdag 2018

Alle ingrediënten voor een geslaagde golfdag waren aanwezig op 10 september: heerlijk weer, wapperende vlaggen, fantastisch eten en drinken, gezellige gastvrouwen en gastheren, ervaren Pro’s, prachtige prijzen én…een groep enthousiaste sponsorpartners! 

Na het welkomstwoord door directeur Hans den Oudendammer vertelde projectmanager Rob Langenberg van SportVibes over het SportFilmFestival Rotterdam. Een klein rondje langs de aanwezigen leerde ons dat niet iedereen bekend is met het festival dat sport en cultuur met elkaar verbind en dat volop kansen biedt voor activaties met bedrijven en relaties. 

De wedstrijdspelers en deelnemers aan de Golf Experience vermaakten zich kostelijk. Na afloop genoot het hele gezelschap van een heerlijk diner met passende wijnen. Daarna volgde de prijsuitreiking, alle prijzen zijn beschikbaar gesteld door de sponsorpartners, een traditie van jaren, waarmee we veel winnaars blij hebben gemaakt. Chef Blancke ging met de hoofdprijs huiswaarts, een arrangement voor 4 personen bij Holland Casino. 

Impressie Rotterdam Topsport Golfdag 2018