join the gameRotterdam Topsport GolfdagPartnersSponsoractiviteit

Rotterdam Topsport Golfdag 2019

Om de tradities in stand te houden werd afgetrapt met een welkomstwoord door de directeur van Rotterdam Topsport. Dit jaar voor het eerst in de persoon van Peter Blangé. Voor vele sponsoren een eerste kennismaking, waarin Peter een inkijkje gaf over zijn eerste week als directeur.
 

ML Golfdag Seve Rotterdam Topsport-_DSA0176.jpg

Vervolgens was het tijd om twee nieuwe sponsorpartners welkom te heten, namelijk Delibert en Under Armour Teamwear. Laatstgenoemde had een mooie binnenkomer, want alle aanwezigen kregen een polo overhandigd, waardoor iedereen er herkenbaar en verzorgd bijliep.


Na inspirerende toespraken van onder meer de potentiële Rotterdamse Olympiërs Pirmin Blaak en Malou Pheninckx was het tijd voor een bijzondere onthulling. 

Met trots werd de nieuwe BMW 2-serie, die helemaal in de “010-op-weg-naar-Tokyo 2020”-stijl is ontworpen, gepresenteerd in samenwerking met toppartner Kalfsbeek BMW/MINI.

De deelnemers aan de Golf Experience, die uitstekend verzorgd werd door de professionals Stef en Michael, begonnen hun Golfdag met het polijsten van de swing op de Driving Range van GolfCenter Seve. Toen dat eenmaal, bij het grootste deel van de groep, onder controle was werd er onder een stralend zonnetje genoten van een hapje en een drankje. Vervolgens werd de kunst van het putten eigen gemaakt. Zoals dat gaat in de topsport kan er maar 1 de beste zijn. Ditmaal won Peter van Miltenburg van Schouten Zekerheid met een score -7. Tenslotte werd er gepoogd de aangeleerde souplesse en techniek voor de lange afstanden in te zetten. Dit lukte de nieuwelingen binnen de golfsport alleraardigst met slagen over  ruim 150 meter. In bovenstaande foto zijn de deelnemers aan de Golf Experience te zien.

Gedurende al deze activiteiten was er uiteraard ook een echte sportwedstrijd gaande waaraan het overgrote deel van de partners negen holes afwerkten. In de gevarieerde flights wisselden goede gesprekken en gezonde concurrentie elkaar af. Winnaar van de wedstrijd (lage handicap) was Steven Jonker van HJF Advocaten, hij ging er met de hoofdprijs vandoor, namelijk een gloednieuwe speakerset van BOSE. 

ML Golfdag Seve Rotterdam Topsport-_DSA0160.jpg

De hoofdprijs voor de hoge handicappers werd gewonnen door Tony Mastrantuono van Bilderberg Parkhotel Rotterdam. Hij won een whiteboard, aangeboden door Ricoh Document Center Zuid-Holland.

Na de sportieve inspanningen genoot iedereen van een borrel en een smakelijk olympisch diner dat werd bereid door de koks van Restaurant Three uit Hillegersberg. 
 
Graag danken wij het team van Golfcenter Seve en alle sponsorpartners voor hun mooie en originele cadeaus die dit jaar weer beschikbaar zijn gesteld!