Rotterdam Topsport Golfdagjoin the gamePartners#sponsoractiviteitenGolfcenter Seve

Rotterdam Topsport Golfdag 2020

Prachtige prijzen, een gezellig diner en enthousiaste sponsorpartners. Ook zijn er weer mooie contacten met elkaar gelegd en werd er tevens vooruitgeblikt naar de Olympische Spelen met twee “010 naar Tokyo” sporters hockeyster Marloes Keetels en atlete Nargélis Statia Pieter.
 
 

Het wordt bijna een jaarlijkse traditie, lekker weer met de Rotterdam Topsport Golfdag!

Ondanks de onzekere tijden vanwege het Corona virus hebben wij met zijn allen een mooie golfdag kunnen neerzetten. Prachtige prijzen, een gezellig diner en enthousiaste sponsorpartners. Ook zijn er weer mooie contacten met elkaar gelegd.

Dit jaar was er een groep van zo’n 50 deelnemers voor de golfdag op Golfcenter Seve, van wedstrijddeelnemers tot Golf Experience deelnemers.

Peter Blangé opende de dag met een welkomstwoord. Hij was erg blij om te zien dat iedereen er gezond en positief bij zat in deze periode. Ook introduceerde Peter twee nieuwe sponsorpartners, Marco Horneman van BeGlobal en Edwin Hoogerwerf van Daikin. Nogmaals welkom bij Rotterdam Topsport!
Tijdens de introductie werd tevens vooruitgeblikt naar de Olympische Spelen met twee “010 naar Tokyo” sporters hockeyster Marloes Keetels en atlete Nargélis Statia Pieter.

Alle deelnemers hebben zich geamuseerd en genoten van de drankjes en het lekkere weer tijdens het golfen. Ook genoot iedereen van nieuwe ontmoetingen in een ongedwongen sfeer.

Afsluitend een prijsuitreiking met prachtige prijzen, beschikbaar gesteld door de sponsorpartners en een plezierig en heerlijk diner!