Word official partner

Make it happen

Play.

Countdown to Olympics.

Countdown to Paralympics.

010 OP WEG NAAR TOKYO

Rotterdam biedt het ultieme topsportklimaat. Met de allerbeste trainingsfaciliteiten, de indrukwekkende lijst aan topsportevenementen als podium voor de topsporter, support van de gemeente, de trotse inwoners en bedrijven die topsport een warm Rotterdams hart toedragen. Niet voor niets jagen 50 potentiële Rotterdamse Olympiërs hun droom na en doen er alles aan om zich klaar te stomen naar het allerhoogste niveau.

Rotterdam steunt de sporters in de voorbereidingen naar die Olympische Spelen maar daarbij hebben zij ook uw ondersteuning nodig, want zowel de verbinding met de stad als het bedrijfsleven zijn heel waardevol voor sporters. 

Bekijk de Olympiërs

ONDERSTEUN ROTTERDAMSE SPORTERS OP WEG NAAR TOKYO

WORD OOK OFFICIAL PARTNER.


Word ook eigenaar van een unieke OFFICIAL PARTNER BOX 2020, voor het Olympische bedrag van € 2.020,- en ontvang een persoonlijke brief van 1 van de 50 sporters, een official 010 team jacket, official partner statue voor op kantoor, exclusive tickets voor zowel de Farewell als Welcome Home party voor Rotterdamse Olympiagangers en VIP-kaarten voor de Theatershow GOUD met Olympische helden op 7 april in Oude Luxor.
 

JA, IK WIL MIJ AANMELDEN ALS PARTNER

DE ROTTERDAMSE OLYMPISCHE SPORTERS

Rotterdam heeft maar liefst 50 potentiële (Para)Olympiërs die zich klaar maken voor De Spelen. Of ze nu in Rotterdam studeren, trainen, wonen of geboren zijn, ze hebben allemaal één ding gemeen; de stad is hun thuis!