“We Make Performance Fun”, Pegasus Events en Rotterdam Topsport verlengen samenwerking

Een samenwerking van niet lullen maar poetsen en elkaar helpen. Het is voor beide organisaties een ontzettend moeilijke tijd waarin in korte tijd heel veel is gebeurd.

Maar beide organisaties hebben wel een echte Rotterdam mentaliteit. Doorgaan en focus houden op je doelen en je ervaringen, is belangrijk voor Pegasus Events, het evenementenbureau dat sinds 2017 als Supporter aan Rotterdam Topsport is verbonden.

Afgelopen september hebben wij het besluit genomen om de focus te leggen op de ontwikkeling van diverse online concepten voor bedrijfsevenementen en corona proof events voor de decembermaand. 
Na een aantal creatieve sessies met diverse partners uit de eventbranche zijn wij gestart met het ontwikkelen van meerdere online games en shows. 
Een aantal online concepten zijn de Bedrijfs Borrel Show, Pubquiz en de Foute Kerst Bingo Game. Ook het corona proof event Santa’s Drive Thru is een samenwerking van diverse bedrijven waarbij wij het bedrijfsterrein van onze opdrachtgever omtoveren tot een waar kerst drive thru event voor het uitdelen van de kerstpakketten. 

Voor tijdens de start van 2021 bieden wij online alternatieven voor het kick off event, nieuwjaarsborrel en nieuwjaarsreceptie en introduceren wij een teambuilding app waarmee de deelnemers voor een langere periode diverse challenges tegen elkaar kunnen spelen. 
Zo blijft het niet bij één avond maar kan je gedurende een maand meerdere korte online games spelen met en tegen elkaar. 

Ik vind het belangrijk om ook tijdens dit moeilijke en bijzondere jaar te blijven communiceren met onze klanten en te laten zien hoe flexibel, ondernemend en creatief ons eventbureau is. Nog meer in deze tijden staat persoonlijke aandacht voorop! 
Er is gebleken dat er zeker nu veel behoefte is aan verbinding en fun met collega’s en klanten.
Nationaal maar zeker ook internationaal!  
Ik ben er van overtuigd dat deze periode ons sterker heeft gemaakt en dat de online concepten niet een tijdelijke invulling zijn voor het “funuitje” maar ook na corona een blijvertje zullen zijn voor bepaalde events. 

Een samenwerking met Rotterdam Topsport omschrijf ik als: ‘’niet lullen maar poetsen en elkaar helpen’’. Het is voor beide organisaties een ontzettend moeilijke tijden waarin in korte tijd heel veel is gebeurd. 
Maar wij zijn beide ook organisaties met een echte Rotterdam mentaliteit. Doorgaan en focus houden op je doelen en je ervaringen.  

Een samenwerking met Rotterdam Topsport omschrijf ik als: ‘’niet lullen maar poetsen en elkaar helpen’’. .
- Joris de Vos - Pegasus Events

Joris is dan ook erg trots dat Pegasus Events in 2021 nog steeds deel mogen uitmaken van het sponsornetwerk van Rotterdam Topsport.
Want naast de events die wij voor Rotterdam Topsport mochten organiseren, verzorgen wij al een aantal jaren de events voor BUKO infrasupport en hebben wij voor o.a. Unica, BDO en Connect Holland diverse online games en shows mogen verzorgen. 

Peter Blangé: ''Voor zowel Rotterdam Topsport, als Pegasus Events is het belangrijk om ook tijdens dit moeilijke en bijzondere jaar te blijven communiceren met relaties, stakeholders en klanten. Pegasus laat zien hoe flexibel, ondernemend en creatief het eventbureau is. Nog meer in deze tijden staat persoonlijke aandacht voorop! Op woensdag 16 december gaan wij 1 van de online concepten van Pegasus ervaren, samen met onze sponsorpartners: Joris en zijn team verzorgen dan een Online Kerst Pub Quiz.”

De drive en vastberadenheid van onze Rotterdamse topsporters is ook binnen ons evenementenbureau een belangrijke pijler. Het pieken op de juiste momenten en het toewerken naar een nieuw succes is waar we het voor doen, ons motto luidt dan ook nog steeds “We Make Performance Fun”. 
Uiteindelijk moet ieder event aanvoelen als een maatpak. 

Wij zien er erg uit naar de pub quiz op donderdag 16 december met onze sponsorpartners, jullie ook? 

28eb1ba1-96c2-4c13-8fb8-06eb7df8dbf3.JPG

d1b81eb1-3dc2-4078-9e24-11723e5ed78b.JPG