Peter Lansaat nieuw lid Raad van Toezicht van Rotterdam Topsport

Per 1 januari 2024 heeft de Raad van Toezicht van Rotterdam Topsport een nieuw lid: Peter Lansaat. Met Peter heeft Rotterdam Topsport een creatieve en enthousiaste sportmarketeer in de Raad van Toezicht. Peter is sinds vier jaar Head of Sponsoring bij Albert Heijn. Daarvoor werkte hij als Sportmarketing Manager en Sponsormanager bij organisaties als KPN, EY en Feyenoord Rotterdam en had hij een eigen sportmarketingbureau.

Peter volgt Deborah Gravenstijn op, die in december 2023 na 4 jaar afscheid nam als lid van de Raad van Toezicht.
 
Peter Lansaat: ‘De kracht van sport is ongekend. Sport is een belangrijke katalysator als we kijken naar thema’s als gezondheid, geluk, duurzaamheid, inclusiviteit en economie. Rotterdam is een echte sportstad en ik draag graag bij aan de verdere ontwikkeling van sport in de stad en Rotterdam Topsport als organisatie’.

Zowel de Raad van Toezicht als het team van Rotterdam Topsport is blij met zijn komst. Peter Blangé, directeur Rotterdam Topsport: ‘Peter Lansaat is een sportmarketingprofessional die zijn vak verstaat, we zetten zijn kennis en expertise dan ook graag in voor het Rotterdamse topsportklimaat. Ik zie uit naar een prettige samenwerking de komende vier jaar.’

De leden van de Raad van Toezicht van Rotterdam Topsport zien toe op de werkzaamheden van de organisatie en geven, gevraagd en ongevraagd, advies. Verder keuren zij de begroting, het jaarverslag en de jaarrekening goed.

Deel update