Rijnmond en Rotterdam Topsport lanceren podcast ‘010 op weg naar Parijs’

In samenwerking met mediapartner Rotterdam Topsport presenteert Rijnmond de nieuwe podcast ‘010 op weg naar Parijs’. In deze zesdelige serie worden de verhalen van Rotterdamse topsporters belicht die zich voorbereiden op de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs.

De podcast biedt een uniek inkijkje in de levens van regionale sporthelden zoals Guus Jansen (hockey), Selma Konijn en Ruth Vorsselman (kanosprint), Maurits Morsink (para-triathlon), Sean Niewold (zwemmen), Ranki Oberoi (para-atletiek) en Jitske Visser (rolstoelbasketbal). De serie wordt gepresenteerd door Jesse van Someren en Dennis van Eersel, die de sporters interviewen over hun uitdagingen, dromen en de weg naar Parijs.

Vodcast
De afleveringen verschijnen de komende weken online en zullen ook als vodcast te zien zijn op TV Rijnmond. De eerste aflevering wordt uitgezonden op woensdag 12 juni om 17:15 uur. Met deze podcast wil Rijnmond de passie, het doorzettingsvermogen en de toewijding van onze lokale sporters in de schijnwerpers zetten en het publiek inspireren met hun verhalen.
 
Olympic Garden Party
Op woensdag 24 juli sluit Rijnmond de reeks podcasts af met een speciale thema-uitzending over de Olympic Garden Party. In de achtertuin van oud-burgemeester Ivo Opstelten worden de Olympiërs uit de regio officieel uitgezwaaid met een galadiner. Diverse deelnemers aan de Olympische delegatie komen aan het woord en er is aandacht voor een veiling ten gunste van het Ivo Opstelten Fonds, waarmee Rotterdamse sporttalenten ondersteund worden.

Kijk op Rijnmond.nl of in de Rijnmond-app voor meer informatie of bekijk en beluister de podcasts op ons YouTube-kanaal.

Deel update