Fysieke training

Sportcentra waar topsporters terecht kunnen

Ben jij naast je trainingen op de club of in het programma op zoek naar een plek waar je krachttraining kunt doen of begeleiding krijgt op fysiek vlak? Rotterdam Topsport werkt samen met David Lloyd, en we hebben een eigen Strength & Conditioning Ruimte in Topsportcentrum Rotterdam. Je kunt ook denken aan Sportperfomance Centre Rijnmond (SCR); daarmee heeft Rotterdam Topsport geen afspraken dus de kosten komen voor rekening van de sporter. Veel Rotterdamse sporters trainen hier graag – onder anderen de boksers uit het TeamNL programma en de taekwondoka’s uit het nationale programma. 

David Lloyd: luxe health & fitness clubs voor fitness en groepsfitness, met faciliteiten als tennis, badminton, squash, sauna en het zwembad.

Sport Performance Centre Rijnmond: Het eerste bewegingscentrum in Nederland waar topsporters, breedtesporters en mindervaliden volgens de filosofie van oud-atleet en Olympisch coach Errol Esajas kunnen werken aan kracht-, lenigheid-, conditie- en coördinatietraining. 

Strenght & Conditioning Ruimte: zelfstandig trainen in het compleet nieuwe TeamNL krachtcentrum. Hier trainen met name de selecties van Feyenoord Basketball, Feyenoord Futsal en de TeamNL Heren turners.