Arnold Vanderlyde spiegelt en inspireert sponsorpartners

Fris & Fruitig netwerkontbijt bij Health City powered by Matrix
 
Gisterochtend beleefden meer dan veertig partners van Rotterdam Topsport een sportief begin van de dag. Al om zeven uur ’s ochtends waren zij te gast bij Health City Rotterdam Kralingen voor een geanimeerd Fris & Fruitig netwerkontbijt. De sponsorpartners konden meteen aan de bak met een inspirerende en confronterende boksclinic van Arnold Vanderlyde.
 

Tijdens het aansluitende, smakelijke én gezonde ontbijt bij het aangrenzende Gym & Gin leerden de deelnemers de oud-Olympisch medaillewinnaar het boksen van een andere kant kennen. In zijn presentatie ‘Fighting for Succes’ vertelde Vanderlyde met veel humor en enthousiasme over wat doorzettingsvermogen, persoonlijke kracht en zelfvertrouwen iemand kunnen brengen. Voor jezelf en in werksituaties. Iedere finishlijn is de start van een nieuw begin.

Marketingdirecteur Anne-Marie Kuiper van Matrix Fitness bood het ontbijt aan en vertelde hoe fijn het is om in een leuk team te werken. Sport zorgt voor verbinding en Matrix maakt daarbij gebruik van hun ambassadeurs. Matrix Fitness, wereldleider op het gebied van fitnessapparatuur en aanverwante producten, is net als Health City Rotterdam Kralingen sponsorpartner van Rotterdam Topsport.

Met de ontvangst door Health City was het Fris & Fruitig-netwerkontbijt terug op de plek waar het twee jaar eerder allemaal begon.