Asbipro nieuwe partner Rotterdam Topsport

Het Schiedamse bedrijf Asbipro is met ingang van 1 september toegetreden tot de sponsorgroep van Rotterdam Topsport. De groothandel en producent van isolatiematerialen verbindt zich voor de komende drie jaar als Supporter aan onze sportorganisatie. 

 

Fred van Duijvenbode  Gert Jan de Koning en Peter Blange in Kuip.jpg

Gert-Jan de Koning, directeur/eigenaar is opgetogen over de samenwerking. "Ondernemen heeft veel raakvlakken met de topsport. Ik ben gek op sport en weet wat er allemaal bij komt kijken om topprestaties te leveren, binnen welke sport dan ook. Niets gaat voor niets. Fred en alle collega's zijn goed bezig om de sporters te helpen het beste uit zichzelf te halen. Daar draag ik graag mijn maatschappelijke steentje aan bij", aldus Gert-Jan. Ook de onlangs aangetreden directeur van Rotterdam Topsport Peter BlangĂ© is verheugd met deze nieuwe samenwerking:

 "Dit is een van mijn eerste handtekeningen die ik namens Rotterdam Topsport zet. Hopelijk zullen er nog vele volgen. Ik ben superblij dat Gert-Jan ervoor kiest om de Rotterdamse sport te supporten. Voel je van harte welkom".

Op bovenstaande foto zijn v.l.n.r. zichtbaar: Fred van Duijvenbode, Gert-Jan de Koning en Peter BlangĂ©,