Sponsorpartners halen sporthart op tijdens Fris & Fruitig Van der Valk Hotel Ridderkerk

Donderdagochtend 12 juli ontvingen wij in de zonnige tuin van Van der Valk Hotel Ridderkerk onze sponsorpartners om de zomer in te luiden. Dit laatste Fris & Fruitig Netwerkontbijt voordat de zomervakantie aanbreekt brachten wij door bij gastheer– en dame Freek en Krystle van der Valk. Al jarenlang zijn zij trotse sponsorpartner van Rotterdam Topsport.

“De missie van Van der Valk Hotel Ridderkerk ‘Mensen bij elkaar brengen door ontmoetingen te faciliteren’ past ook uitstekend bij Rotterdam Topsport. Rotterdam Topsport is voor ons dan ook een belangrijke partij in de regio. Netwerken, het verbinden van sport, net zoals dit soort bijeenkomsten. Maar wij bieden ook vele faciliteiten met onze kamers, tuin en terras, en zalen; zowel zakelijke bijeenkomsten als familieaangelegenheden.
Topsport is een belangrijk onderdeel van ons werk, vele teams van voetbal, waterpolo, schaatsen en wielrennen werken met strakke draaiboeken. Het meest bijzonder wat wij in al die jaren hebben meegemaakt was de Tour de France start in 2010”, zegt Freek van der Valk, en met enkele anekdotes over Armstrong en Cancellara amuseerde hij de gasten vermakelijk.

Mensen bij elkaar brengen door ontmoetingen te faciliteren.
- Freek van der Valk -

Naast het genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijt en het netwerken met de andere Rotterdam Topsport partners, presenteerde projectmanager van Feyenoord multiclub Armand Salomon de ontwikkelingen rondom Feyenoord City. Daarbij inzoomend op de multiclub waarbij Feyenoord niet alleen een voetbalclub is, maar ook een hockeyclub, een basket- en een volleybalclub.

Uiteraard kregen onze partners ook de mogelijkheid om het prachtig gerestylede restaurant, de zalen en kamers van Van der Valk Hotel Ridderkerk te bekijken.
 
Men was verrast door de gastvrijheid en mogelijkheden van dit prachtige hotel! Al met al een goed begin van deze zomerdag.