Bijzonder avondje uit prikkelt alle zintuigen

‘Taste the city of champions’ stond boven de uitnodiging voor het bijzondere en afwisselende avondje uit waarop de Toppartners en relaties van Rotterdam Topsport donderdag 31 oktober werden getrakteerd. Dankzij de samenwerking met RotterTram, Luxor Theater Rotterdam en RET bleef het niet bij proeven alleen. Alle zintuigen werden geprikkeld.

Aan het eind van de middag stapten de veertig gasten bij Topsportcentrum Rotterdam op de meest bijzondere tram die in de stad rondrijdt: de RotterTram. Suzanne Knegt, die dit rijdende restaurant in de zomer van 2018 opende, ontving de Toppartners en relaties aan boord. Door de tweeënhalf uur durende rondrit door Rotterdam ontdekten die de stad op een originele manier.
 
Gezeten aan de feestelijk gedekte tafels zagen ze de bekende architectonische hoogtepunten van de Maasstad passeren, maar ook minder bekende plekken én meerdere kantoren van diverse sponsorpartners die aan boord waren. Ondertussen werd een culinair hoogstaand 4-gangendiner geserveerd, met de signatuur van Ad Janssen van het Kasteel van Rhoon.

image00042.jpeg

Tijdens de relaxte dinerrit ondertekenden Suzanne Knegt en Rotterdam Topsport-directeur Peter Blangé een sponsorovereenkomst. Daarmee werd de RotterTram officieel Supporter. Een logische verbintenis vinden beiden, want de witte tram draagt als blikvanger in het Rotterdamse straatbeeld bij aan de citymarketing – net als Rotterdam Topsport zelf. Daarnaast zijn er over en weer volop mogelijkheden om op het vlak van hospitality en promotie van elkaars diensten en netwerken gebruik te maken.

Daarnaast zijn er over en weer volop mogelijkheden om op het vlak van hospitality en promotie van elkaars diensten en netwerken gebruik te maken.

De laatste halte was op het Willemsplein, voor de deur bij het Nieuwe Luxor Theater. Daar waren de beste plaatsen gereserveerd voor een enerverende cabaretavond. Bert Visscher speelde, op de van hem bekende chaotische wijze, twee uur lang de zaal plat. ‘Hij wordt vanzelf moe’ heet zijn voorstelling, maar Visscher bewees het tegendeel. De grappen en hilarische scenes volgden elkaar in een nauwelijks te volgen tempo op. “Het is niet zo dat ik te snel praat – jullie luisteren gewoon te langzaam.”
 
Na afloop nodigden Karen Klein en Marc van Kaam van het Nieuwe Luxor Theater de Topsport-gasten uit om in de artiestenfoyer op adem te komen en gezellig na te praten. Daar voegde ook Bert Visscher zich onder de aanwezigen. Die konden aan het eind van de avond, vol van alle indrukken, veilig en voldaan met de RET terug naar hun auto.