CCIT en Rotterdam Topsport: “verrassend verbonden” met 3-jarig partnerschap.

De beide organisaties zijn verheugd de samenwerking te bekrachtigen.

Mirjam Worst, commercieel directeur CCIT: “Iedere organisatie heeft zijn eigen uitdagingen op ICT gebied, dat geldt ook voor Rotterdam Topsport. We hebben samen besproken wat de organisatie nodig heeft en waar de knelpunten zitten. Deze behoeften hebben we vervolgens omgezet in heldere ICT-doelstellingen.
Door de samenwerking met Rotterdam Topsport en de ICT oplossingen die wij bieden, willen wij onze (toekomstige) klanten op een verrassende manier met CCIT verbinden. Onze Propositie is niet voor niets “Verrassend Verbonden”.
 
Mijn persoonlijke quote is “Don’t wish for it, (we) work for IT!”. Deze woorden zetten wij graag om in daden en dit past ook uitstekend bij de doelen die Rotterdam Topsport nastreeft.”
 
Hans den Oudendammer – directeur Rotterdam Topsport: “Voor de meeste organisaties geldt dat ICT niet de core business is. Dat is bij Rotterdam Topsport ook het geval. Daarom vertrouwen wij op de kennis en kunde van de ICT-dienstverleners van CCIT. Het is belangrijk dat zij ons begrijpen en met ons op zoek gaan naar de beste oplossing.
Duidelijke communicatie voor, tijdens en na het project is een voorwaarde; transparante afspraken, bereikbaarheid, maar ook het spreken van de juiste taal. Geen vakjargon, maar in duidelijke taal naar de kern van de zaak. Wij zijn blij dat CCIT hierin is geslaagd en wij kijken erg uit naar de samenwerking. Onze nieuwe hardware gaat binnenkort door CCIT geïnstalleerd worden, de eerste activatie in dit mooie partnerschap.”

Op de foto hierboven staan (v.l.n.r.): Renzo Lissenberg, Mirjam Worst, Diana Schultz en Hans den Oudendammer

foto ccit 2.jpg