Toppartner Connect Holland verlengt wederom de samenwerking

Vanmorgen hebben toppartner Connect Holland en Rotterdam Topsport de inmiddels jarenlange samenwerking wederom verlengd. Op het zeilschip Eendracht werd de contractverlenging in het bijzijn van zo’n 30 sponsors uit het netwerk officieel bekrachtigd.

In het jaar waarin de nieuwe website van Rotterdam Topsport door Connect Holland werd vervaardigd, is van beide kanten het vertrouwen uitgesproken voor een continuering van het partnerschap.

De gezamenlijke ambitie is om Rotterdam als sportstad nog steviger op de kaart te zetten. Als Tech Agency helpt Connect Holland, Rotterdam Topsport reeds bij de digitale transformatie die zij doormaakt.

Christian Koolmees, Managing Director van Connect Holland, over de verlenging: “Wij dragen de topsport in Rotterdam een warm hart toe. En als tech agency dat haar oorsprong kent in Rotterdam, zit de stad inmiddels in ons DNA. Wij staan Rotterdam Topsport en haar partners graag bij. Om uiteindelijk digitale producten te leveren waar iedere gebruiker blij van wordt.”