Delibert en Rotterdam Topsport gaan voor smakelijke 2-jarige samenwerking

Het contract met het in Schiedam gevestigde Delibert is officieel getekend op kantoor Rotterdam Topsport, aan de tafel waar dagelijks geluncht wordt. De dag ervoor werden zij onder toeziend oog van de deelnemers van de Rotterdam Topsport Golfdag verwelkomd als nieuwe partner binnen de sponsorgroep. 

Bert en Angelique de Lange: “Wij hebben bij onze introductie tijdens de Rotterdam Topsport Golfdag al mogen ontdekken dat de sponsorgroep een erg vriendelijke en gezellige club is waar wij graag deel van uitmaken. En wij kijken samen met jullie uit naar heel veel sportieve Rotterdamse hoogtepunten.”

“De afgelopen drie jaar is het bedrijf nadrukkelijk naar buiten aan het treden. Het uitgebreide netwerk van Rotterdam Topsport kan hierbij goed van dienst zijn. Ik ben dan ook vereerd dat Delibert heeft gekozen om Rotterdam Topsport te ondersteunen, wij introduceren hen graag in ons netwerk. En waar mogelijk maken wij gebruik van de heerlijke lunches, tijdens vergaderingen en bijeenkomsten bij ons op kantoor of tijdens sponsorevents”, zegt Peter Blangé, directeur van Rotterdam Topsport.

ML Golfdag Seve Rotterdam Topsport-_DSA0007.jpg

Delibert is een leverancier van onder andere bedrijfslunches, lunchpakketten en borrelplanken en heeft een zeer gevarieerd klantenbestand. Zo levert het team van Bert en Angelique aan Rotterdam Ahoy, De Doelen, diverse andere bedrijven, maar ook congreslocaties en cateraars genieten van de service van Delibert.

Op de foto v.l.n.r.: Fred van Duijvenbode, Bert de Lange, Angelique de Lange, Peter Blangé.

Website Delibert