Dinsdagavond Topsportavond

Al vijf jaar lang is Golfcenter Seve wekelijks de thuisbasis voor de partners van Rotterdam Topsport. Iedere dinsdagavond brengen 7 pro’s de relaties en medewerkers de fijne kneepjes van de golfsport bij. 

 

De groep groeit nog ieder jaar. Kennelijk raken wij met ons totaalconcept de juiste snaar. Het is gezellig en de mensen zie je lerend genieten.
- Marco Kestens

Joost Luiten, de beste golfer van Nederland heeft hier zijn eigen trainingsstudio en zijn eigen stichting. Samen met onze Junior Seves vergroten wij bij de kinderen de liefde voor de golfsport. Het zou voor de topsport in Rotterdam geweldig zijn als één van deze talenten later doorbreekt. Aldus Marco Kestens, clubmanager Golfcenter Seve. 

“Onze deelnemers krijgen dit seizoen drie keer les van andere pro’s. Dat biedt nog meer variatie. En verder versterkten wij het onderling netwerken . Halverwege het seizoen, tijdens de inmiddels beruchte Super Sint Challenge, husselen wij de groepen door elkaar. Zo ontmoeten gasten andere partners." Aldus de glunderende Fred van Duijvenbode.