Duurzame relatie tussen Eneco en Rotterdam Topsport opnieuw bekrachtigd.

Vorige maand werd tijdens het ABN Amro World Tennis Tournament, de langdurige samenwerking verlengd. 

Hans den Oudendammer, directeur Rotterdam Topsport, is blij om ook in 2019 weer op de ondersteuning van Eneco te mogen rekenen:
“Eneco is een fantastisch bedrijf, dat al heel lang sponsorpartner is van Rotterdam Topsport. Wij zijn daar erg blij mee, want Eneco staat als de grootste energieleverancier van Rotterdam en regio ook bekend om zijn innovatieve en duurzaamste ideeën. Het partnerschap biedt voor Eneco de mogelijkheid om het brede zakelijke netwerk van Rotterdam Topsport aan te spreken en te ontmoeten. Ook zijn we in mei te gast bij Eneco met ons Fris & Fruitig Netwerkontbijt; deze keer in combinatie met de Business Breakfastclub van het Ronald McDonald Huis Sophia.
Dit kenmerkt de Rotterdamse manier van werken: het samenbrengen van netwerken. We leveren elk op onze eigen manier een bijdrage aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, wat ook heel mooi samen gaat.”

René van der Tak, Account / Klant Manager & Project Ontwikkelaar Duurzame Energie bij Eneco Zakelijk:  “Eneco is al ruim 20 jaar trouw partner van Rotterdam Topsport. Het is fantastisch om deze samenwerking te verlengen! Wij maken graag deel uit van dit krachtige netwerk van sportieve en betrokken Rotterdamse ondernemers. Net als Rotterdam Topsport is de energiemarkt continu in beweging. Ik hoop in dit netwerk ondernemers te blijven ontmoeten die wij vanuit Eneco kunnen helpen een volgende duurzame stap te zetten.“