Eneco levert energiek Fris en Fruitig netwerkontbijt

Eneco zette haar deuren donderdagochtend 23 mei wagenwijd open voor gasten van Rotterdam Topsport en de Business Breakfastclub Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam. De reacties waren erg positief: het was waardevol voor onze sponsorpartners om deze netwerken samen te brengen.

De gastheren- en dames van Eneco namen de gasten mee in de veranderende energiewereld en de mobiliteitstransitie en verwelkomden de gasten met een culinair verzorgd ontbijt op het hoofdkantoor van Eneco. Een locatie waar zovelen dagelijks langs rijden, en altijd al eens een kijkje binnen wilden nemen.
 
Na een warm ontvangst en mooie woorden door Hans den Oudendammer, Natasja Jongenotter en Karin van Elten kregen de 65 aanwezigen een presentatie van Fieke Rijkers van Eneco waarin de rode draad vanuit de visie is: “het waarmaken van het klimaatakkoord zodat de foodprint gereduceerd wordt en past op één wereldbol”. Het persoonlijke verhaal van Wico van der Sluis was ontroerend. In de sfeervolle ruimte genoten de gasten van een heerlijk verantwoord ontbijtbuffet.

Na een rondleiding door het duurzame pand van Eneco, of het bijwonen van de informatiesessie Wet Milieubeheer gingen de gasten weer vol inspiratie aan het werk.
 
Grote dank aan René van der Tak en Sanne van Breukelen voor de organisatie van deze ochtend.

23-05-2019 BBC bij eneco-_DSC3768.jpg