Feyenoord bereikt overeenkomst over nieuw trainingscomplex

Vanaf seizoen 2018/2019 zal Feyenoord 1 de trainingen afwerken op een splinter nieuw trainingscomplex. Op maandagochtend 7 april jl. heeft Feyenoord een overeenkomst bereikt met bouwbedrijf Berghege, die verantwoordelijk zal zijn voor de bouw van het nieuwe trainingscomplex. Het trainingscomplex wordt gebouwd op het terrein waar momenteel V.V. Hillesleus actief is.

Het nieuwe trainingscomplex moet ervoor zorgen dat het gewenste topsportklimaat wordt bereikt. ‘Een langgekoesterde wens van ons wordt werkelijkheid’ aldus algemeen directeur Eric Gudde.

Het complex bestaat uit twee velden. Aan de velden ligt het hoofdgebouw, dat zal bestaan uit twee verdiepingen. De onderste verdieping wordt specifiek ingericht voor de selectie. Zoals een werkruimte voor spelers en de medische staf, een fitnessruimte, welnessgebied, warme en koude baden en een sauna. De tweede verdieping wordt ingericht voor de staf van Feyenoord. De technische staf en de hoofdcoach krijgen een kantoorruimte, verder worden er vergaderzalen en een perszaal gerealiseerd.