Fris & Fruitig netwerkontbijt bij Hotel New York

Vanochtend werden de sponsorpartners verwelkomd door Roel Dusseldorp, General Manager Hotel New York en New York Basement. Het ontbijt stond in het teken van de aftrap van het 25-jarig jubileum van Hotel New York . Meteen een goede gelegenheid om, in navolging van het ondernemersontbijt tijdens het WK Triathlon in 2017, het sponsorship tussen Rotterdam Topsport en het hotel te bekrachtigen.

25 jaar Hotel New York
Op 5 mei 2018 is het precies 25 jaar geleden dat de deuren open gingen van het restaurant en hotel. Al 25 jaar is Hotel New York een icoon van de stad en elke Rotterdammer heeft er wel eens gegeten, gedronken of geslapen.

Dit jubileumjaar laat Hotel New York niet zomaar aan zich voorbij gaan. Tijdens het netwerkontbijt werd bekend gemaakt op welke manier er wordt stil gestaan op 25 bijzondere jaren. Zo eert Museum Rotterdam Hotel New York, met een expositie: Story of Pioneers. Van 4 mei tot en met 1 november te zien in Museum Rotterdam.

Na afloop van het ontbijt kregen de aanwezigen de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen door het iconische gebouw en de kamers en zalen te bewonderen.