Fris & Fruitig Netwerkontbijt Mamascreen

Tijdens het Fris & Fruitig Netwerkontbijt op donderdag 21 maart werden onze sponsorpartners verwelkomd door het team van Mamascreen. 

In het welkomstwoord lichtte Hans den Oudendammer de toekomstige evenementen, de plezierige samenwerking met Mamascreen en de werving van de nieuwe directeur van Rotterdam Topsport toe.

Met een start in de eigen cinema van Mamascreen, werden wij deze ochtend verrast! Daarna namen de gedreven professionals van Mamascreen ons mee op een tour langs audio-, colorgrading- en editsuites. Ook kregen wij een kijkje in de studio, waar live ervaren werd hoe een ‘green screen’ werkt! Het team van Mamascreen legde alle processen rondom het maken van video en animatie uit. Wereldwijd heeft Mamascreen al vele bedrijfsfilms, commercials en animaties geproduceerd; zij weten verhalen te vertellen door middel van het gebruik van high-end apparatuur. Het bedrijf dat opgericht is in 2007, door Marcel Morcus en Maarten Bun, is uitgegroeid tot een creatief productiebedrijf en biedt producties voor bedrijven, de commerciële sector, uitzending op televisie en filmindustrie. Geweldig om dit te kunnen ervaren deze ochtend.
 
Toine Klerks, directeur Stichting Basketbal Experience Nederland gaf een vooruitblik op het EK Rolstoelbasketbal Vrouwen (4-7 juli 2019): “Door de samenwerking met Rotterdam Topsport is het mogelijk geworden om het EK in eigen land te organiseren, met media aandacht van o.a. de BBC en Ziggo Sport. Niets zou mooier zijn dan dat de vrouwen Europees Kampioen worden in Rotterdam en zich kunnen kwalificeren voor de Paralympische Spelen van 2020 in Tokyo.” Extra bijzonder is dat onze sponsorpartners de sport ook zelf kunt gaan ervaren tijdens een clinic rolstoelbasketbal op vrijdag 4 juli.