Fris & Fruitig Netwerkontbijt MediaCenter Rotterdam

Vanochtend gaf onze partner MediaCenter ons een kijkje achter de schermen van haar vernieuwde locatie. In de, voormalig grootste drukkerij van Rotterdam, is nu een groot digitaal productiesysteem gerealiseerd.

MediaCenter is trots op haar frisse vernieuwde locatie, dat konden wij deze ochtend wel zien! Steven Yntema praatte ons bij over de transitie die de grafische markt en MediaCenter hebben ondergaan de afgelopen jaren; de producten zijn gedigitaliseerd, de klanten vragen om ontzorging en de dienstverlening wordt steeds meer (proces)automatisering van (brand)communicatie: “Spannende veranderingen in markt en maatschappij waren voor MediaCenter reden om op een andere manier te gaan werken. Op vernieuwende wijze dus, wat ook tot uiting komt in onze inrichting. MediaCenter is een boeiend bedrijf die op typische Rotterdamse wijze hier invulling aan geeft.”

MediaCenter is al jaren trouwe sponsorpartner van Rotterdam Topsport. Ver voordat de term Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen ‘hot’ werd in het bedrijfsleven was MediaCenter al sociaal actief. Gewoon, omdat zij het belangrijk vinden hun bijdrage lokaal te leveren en omdat MediaCenter trots is op de mooie en bruisende stad waarin zij gevestigd zijn. Een stad met als credo ‘Make It Happen’ is hen op het lijf geschreven. Hun passie ligt bij cultuur en sport, waar mogelijk brengen zij beide werelden samen. “Het begrip sponsoring is breder dan slechts in financiële zin, we maken wederzijds gebruik van elkaars netwerk”, zei accountmanager Edwin Wolffers.

Na afloop van het ontbijt kregen de gasten een korte rondleiding door de productiehal en het warehouse. Met een goodiebag met Rotterdams tintje werd de ochtend afgesloten:  ”Bedankt voor je komst. Doei! Mazzel! Toedeloe!”

IMG_8540-min.jpg