Fris & Fruitig Netwerkontbijt WTC

Een nieuwsgierige groep Rotterdam Topsport sponsorpartners was vroeg uit de veren om de vernieuwingen en ontwikkelingen in World Trade Center Rotterdam te ontdekken. In het zakelijk hart van onze stad, in een icoon met een monumentaal karakter.

“We gaan de mouwen opstropen en WTC Rotterdam klaar maken!”. Enthousiast vertelde Managing Director Eveline Steenbergen Kolk over de plezierige reuring in WTC die gerealiseerd is met de opening van De Koffiesalon en de nieuwe receptie. Ook gaf Eveline de aanwezigen een vooruitblik in het Masterplan dat is ontwikkelt, waarbij het hele WTC complex gaat transformeren in de komende 2,5 jaar, met o.a. vernieuwing van de kantoren en meer horeca faciliteiten, en de realisatie van een inhouse gym en een hotel. En waarmee het futureproof zal zijn voor zeker de komende 20 jaar!  

“Kom met ons het proces meebeleven, en kom kijken” was de oproep dan ook aan de aanwezige gasten van vanochtend. “We willen dat Rotterdam ons nog beter leert kennen en vinden het dan ook fantastisch dat we in de samenwerking met Rotterdam Topsport, vandaag deze groep relaties hier mogen ontvangen.” 
 
Na het ontbijt in De Koffiesalon, waar gedurende de hele dag koffie / thee / drankjes / zoetigheden en broodjes worden geserveerd voor zowel huurders als gebruikers van buitenaf, gaf Jeroen Redder ons met een bevlogen rondleiding een kijkje in het vernieuwde Business Center, dat het niveau aangeeft hoe alle kantoren gaan worden verbouwd.