“Investeren in je personeel is belangrijker dan investeren in het proces”

Deze wijze woorden uit de mond van gastspreker Robin van Galen klonken vanmorgen door de foyer van Unica Building Services in Rotterdam. Meer dan 50 sponsorpartners van Rotterdam Topsport waren aanwezig bij het Fris & Fruitig netwerkontbijt. Vestigingsdirecteur André van der Veen was verguld met de komst van de goud winnende waterpolocoach van de Olympische Spelen van Beijing 2008.

Peter Blangé is één van de twintig topmannen en - vrouwen die door Robin geïnterviewd is voor zijn laatst verschenen boek “Dillema’s van een topcoach”. Alle deelnemers ontvingen uit handen van Robin van Galen een exemplaar van zijn boek.
 
Tijdens de inspirerende bijeenkomst deelden Peter en Robin openhartig en uitgebreid verhalen en anekdotes over enkele van hun successen en struikelblokken in de topsport.

Ik heb een week niet geslapen. Het was het grootste dilemma uit mijn leven.
- aldus Van Galen aan het eind van zijn carrière als bondscoach.

Tegenwoordig voelt hij Robin zich als een vis in het water in zijn rol als commercieel directeur van de zwembond KNZB. Zo ontvangt hij tijdens het OKT Waterpolo dat van 22 t/m 29 maart plaatsvindt in Zwemcentrum Rotterdam sponsoren en liefhebbers van deze zwemsport.

IMG_1027.jpg