IVA Groep nieuwe partner Rotterdam Topsport

Afgelopen week vond de contractondertekening met de IVA Groep plaats in de “Rotterdam Make It Happen – lounge” van Rotterdam Topsport op het ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam Ahoy.

Het aan de Boompjes in Rotterdam gevestigde bedrijf is erg sportminded en stelt haar netwerk graag open. Jaap Valk, algemeen directeur: “De invulling van de samenwerking behelst printing en signing”.

Via onze tak IVA Print & Sign vinden wij elkaar. De slogan ‘Samen is niet alleen’ geeft precies aan hoe wij werken en hoe wij in de wedstrijd zitten. Betrokken en op zijn Rotterdams zaken doen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om ook iets terug te doen voor de sport. Een percentage van onze omzet doneren wij dan ook graag aan de sport. Daarnaast is het grote netwerk van Rotterdam Topsport voor ons heel interessant, ook voor onze andere groepen: IVA Duurzaam, IVA Office en Reclamebureau 390.
 
Foto v.l.n.r.: Hans Hofhuis, eigenaar IVA Groep, Jeroen Hofhuis, manager IVA Duurzaam, Fred van Duijvenbode, projectmanager Rotterdam Topsport, Peter Blangé, directeur Rotterdam Topsport, Jaap Valk, algemeen directeur IVA Groep.