Janssen-Fritsen, Bilderberg Parkhotel en Novotel Rotterdam verlengen sponsorcontract

We zijn trots dat we op 17 en 18 januari weer met drie sponsorpartners het sponsorcontract hebben verlengd.

Janssen-Fritsen
Sinds 2006 is Janssen-Fritsen als sponsorpartner verbonden aan Rotterdam Topsport, en deze samenwerking is wederom voor een jaar bekrachtigd!

Janssen-Fritsen is nationaal en internationaal actief in het leveren, inrichten, onderhouden en inspecteren van complete sportcomplexen. Als vaste leverancier van Gemeente Rotterdam levert Janssen-Fritsen alles voor bewegingsonderwijs, zaal- en buitensporten. Veel mensen kennen Janssen-Fritsen van het turnen. Daar levert Janssen-Fritsen toestellen, matten en materialen aan verenigingen, gymzalen, sporthallen, maar ook voor EK’s, WK’s en Olympische Spelen.

John van der Horst, Managing Director Nederland: "Een mooi voorbeeld van innovaties waar Janssen-Fritsen mee bezig is, is de Beweegbox. Dit is een nieuw concept voor gymzalen, gebaseerd op het moderne bewegen en wordt ondersteund door de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie. Een gemeente krijgt voor hetzelfde geld als een standaard gymzaal zo'n Beweegbox, terwijl die veel uitgebreider én mutlifunctioneler is. Met interactieve video, klimwand, trampoline en een veelzijdige licht- en muziekinstallatie. Waardoor de zaal veel beter verhuurbaar wordt. De Beweegbox is onze visie op de gymzaal van de toekomst".

Op de banner foto: Accountmanager Joost Ammerlaan, Diana Schultz, Hans den Oudendammer en Managing Director Nederland John van der Horst 

image-2018-01-22.jpg

Bilderberg Parkhotel Rotterdam
Met veel trots is tijdens People’s Business 2018 de samenwerking tussen Bilderberg Parkhotel Rotterdam en Rotterdam Topsport voor een jaar verlengd. De ‘Grande Dame’, gelegen aan de groene Westersingel in het culturele hart van de stad, is het oudste hotel van Rotterdam. 

Het Bilderberg Parkhotel, waarmee de samenwerking al sinds 1996 terug gaat, is een zeer betrokken hotelpartner, denkt graag mee bij (topsport) evenementen en wil ook participeren.

Door de decennia heen, het hotel stamt uit 1922, heeft het hotel een uitstekende reputatie opgebouwd in het faciliteren van topsporters voor een ideale voorbereiding op hun wedstrijden en prestaties. De intimiteit van het hotel en de ruime ervaring van het hotelteam, waarborgen veiligheid, privacy en aandacht “op maat”.

Bilderberg Parkhotel Rotterdam is voor veel (internationale) sportbonden een trouwe partner gebleken en het hotel ontving veel (inter)nationale voetbalteams, wielrenners, tennissers, hockeyers, volleyballers en Officials. Het is dan ook niet gek dat Bilderberg Parkhotel bij veel internationale EK en WK wedstrijden in Rotterdam tot “Official Hotel Partner” gekozen wordt.

Erik de Wit, General Manager: “In de bids van Rotterdam Topsport om evenementen naar Rotterdam te halen werken wij dan ook graag mee. Bovendien biedt Rotterdam Topsport uitstekende mogelijkheden om te netwerken met andere betrokken Rotterdamse bedrijven.”

Op de bovenstaande foto foto: Diana Schultz, Director of Sales Tony Mastrantuono, General Manager Erik de Wit en Hans den Oudendammer

Novotel ondertekening 2018-2.JPG

Novotel Rotterdam Brainpark
Het Novotel in Rotterdam is al jaar en dag verbonden met Rotterdam Topsport (sinds 1996) en zorgt ervoor dat de sporter zich op zijn gemak voelt. Het hotel ademt een ongedwongen sfeer uit en biedt de sporter een ideale omgeving om zich voor te bereiden op het leveren van een topprestatie. Met het Kralingse Bos als achtertuin is er voldoende ruimte om te sporten en te ontspannen. 

Door de ligging aan de rand van de stad is het hotel makkelijk te bereiken en kunnen bussen op eigen terrein geparkeerd worden. Het hotel is een goede uitvalbasis en is centraal gelegen tussen de verschillende sportstadions en de topsporthallen van Rotterdam.

Thea van de Meerendonk, General Manager: “Eigenlijk zijn wij bij alle grote sportevenementen van de partij en weten honderden sporters ons jaarlijks te vinden. Ieder jaar accommoderen wij onder andere hockey, tennis, volleybal, boksen, karate, wielrennen, en jeugdsporters. Door de nauwe samenwerking en elkaars netwerk hebben we al vele malen internationale sportevenementen tot een succes weten te brengen”. 

Op de bovenstaande foto: Diana Schultz en Thea van de Meerendonk