Karate1-Premier League Dutch Open 2018

Op 16, 17 en 18 maart zal het Topsportcentrum Rotterdam worden omgetoverd tot het toneel van de Karate1-Premier League Dutch Open 2018. Nederland is gekozen als één van de 7 landen die de Karate1-Premier League mogen organiseren.

De Karate1-Premier League is het belangrijkste competitie-evenement in de karate wereld. Sinds 2016 is karate officieel een Olympische sport. De Premier Leagues zijn, naast de EK en WK, de belangrijkste evenementen richting kwalificatie voor de Olympische Spelen in Tokio 2020. De punten die worden toegewezen tijdens dit evenement, spelen een essentiële rol in de wereldranglijst.

De reeks van 2018 wordt gevormd door evenementen in de steden Parijs, Dubai, Rotterdam, Rabat, Istanbul, Berlijn en Tokio, waarmee de impact van karate over de hele wereld wordt aangegeven. 

Rotterdam heeft een enorm indrukwekkend staat van dienst in grootschalige internationale sportevenementen. We zijn dan ook erg blij en trots dat Sportstad Rotterdam opnieuw de gaststad is van de 7e editie van de Karate1-Premier League Dutch Open 2018.

XS1_6451.jpg

Alleen de top 100 van de wereld mogen deelnemen aan de Premier Leagues. Onze 20 Nederlandse toppers zullen het dus gaan opnemen tegen de sterkste karateka’s ter wereld. Spectaculaire wedstrijden zijn gegarandeerd, en u kunt hier bij zijn!

Foto's: Jan de Wild

Koop hier je tickets