King Software en Rotterdam Topsport laten elkaar groeien en bloeien.

Afgelopen week heeft King Software, tijdens de uitverkochte volleybalwedstrijd Nederland-Servië in Topsportcentrum Rotterdam, de samenwerking met Rotterdam Topsport verlengd.

IMG_1095.JPG

Commercieel Manager Gerdien Blokhuis is blij met deze samenwerking, die vorig jaar van start ging: “Wij vinden dat het sponsoren van Rotterdam Topsport hoort bij onze organisatie die aan verantwoord ondernemen doet. Ook vergroten wij ons netwerk richting onze doelgroep. King ondersteunt bedrijven bij het optimaliseren van de bedrijfsprocessen, zodat de business kan groeien en bloeien.”

“De kernwaarden van King Software, te weten persoonlijk contact, eerlijk zaken doen en duurzame relaties, passen zeer goed bij de kernwaarden van Rotterdam Topsport.”

Directeur Hans den Oudendammer is ook verheugd met de samenwerking: “Bedrijven als King Software, die nauw betrokken zijn en een bijdrage leveren aan de topsport in Rotterdam, zijn voor onze organisatie onmisbaar. Door middel van hospitality te bieden bij topsportevenementen, kan King Software haar klanten uitnodigen, zo versterken wij elkaars organisaties”.

Op de foto vlnr: Diana Schultz (Rotterdam Topsport), Gerdien Blokhuis (King Software), Hans den Oudendammer (Rotterdam Topsport)