King Software heeft samenwerking met Rotterdam Topsport verlengd

In een sportieve en zonnige setting, op de Willem-Alexander Baan, heeft King Software gisteren de samenwerking met Rotterdam Topsport verlengd. Met het partnership benadrukken beide partijen het belang van sport als gemeenschappelijke deler; het brengt relaties in beide netwerken makkelijker dichter bij elkaar, zorgt voor informele kennismaking en draagt bij aan persoonlijk contact.
 

Hans Eschauzier, directeur King Software: “De samenwerking met Rotterdam Topsport past perfect bij onze kernwaarden. Wij gaan graag duurzame relaties aan met zowel onze klanten als leveranciers. Wij staan achter Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en we houden van persoonlijk contact en eerlijk zaken doen. Met trots verlengen wij daarom deze samenwerking.”

contract2.jpg

Hans den Oudendammer, directeur Rotterdam Topsport: “De bedrijfscultuur van King Software past bij die van Rotterdam Topsport. De betrokkenheid van King Software bij onze organisatie wordt met deze verlenging bekrachtigd; zij zijn 1 van de ruim 90 bedrijven in onze sponsorgroep die sport een warm hart toedraagt. Heel fijn dat de samenwerking voor het derde opeenvolgende jaar is verlengd.”

Op de bovenste foto v.l.n.r.:  Hans Eschauzier, Directeur King Software, Hans den Oudendammer, directeur Rotterdam Topsport en Diana Schultz, Projectleider Rotterdam Topsport.

contract7.jpg