Matrix Fitness en Rotterdam Topsport verlengen de samenwerking met twee jaar

De samenwerking tussen Matrix Fitness en Rotterdam Topsport is met twee jaar verlengd. De ondertekening vond plaats bij Gym & Gin.

Op deze locatie, naast HealthCity Kralingen, vond enige maanden geleden een inspirerende workout en mini-seminar plaats van Matrix-ambassadeur Arnold Vanderlyde voor de partners van Rotterdam Topsport.

Anne-Marie Kuiper, Marketing director van Matrix is blij met de verlenging van het contract: ”Ook bij Matrix Fitness zit topsport in het DNA. We kunnen door onze verbinding met Rotterdam Topsport het Rotterdamse bedrijfsleven blijven adviseren op het gebied van vitaliteit. Daarnaast leggen wij via dit contract de verbinding naar de topsport in Rotterdam”.

Hans den Oudendammer, directeur Rotterdam Topsport, is ook verheugd met de verlenging van de samenwerking. ”Het netwerk van Matrix fitness bevat een paar grootheden uit de topsport. Namen als Ard Schenk, Arnold Vanderlyde en Rico Verhoeven spreken bij velen tot de verbeelding en dienen als voorbeeld voor sporters en ondernemers. Door gezamenlijk een podium te bieden inspireren wij onze relaties. Dat is geweldig.”