Neptunus doet goede zaken

Curaçao Neptunus heeft zich gisteren dankzij een klinkende 3-15 zege op Hoofddorp Pioniers verzekerd van de Holland Series en Europa Cup. Daarmee deed Neptunus dus goede zaken. Daarnaast was het alweer de vijfde overwinning op rij voor de ploeg van hoofdcoach Ronald Jaarsma.

Curaçao Neptunus begon sterk aan de wedstrijd, wat resulteerde in een snelle 0-6 voorsprong na twee innings. In de zesde inning trokken de Rotterdammers de wedstrijd definitief naar zich toe: Via zes hits liep de koploper uit van 2-7 naar 2-14.

Door de ruime overwinning van Curaçao Neptunus blijft het gat met nummer twee L&D Amsterdam vier punten. In de reguliere competitie eindigde L&D Amsterdam op de eerste plek en hiermee verzekerden de Amsterdammers zich voor de European Champions Cup. Curaçao Neptunus deed dit gisteren en is daarmee de tweede Nederlandse club die zich hiervoor kwalificeert.

De eerstvolgende wedstrijd is vanavond, dan speelt Curaçao Neptunus opnieuw een uitwedstrijd tegen Hoofddorp Pioniers om 19.30 uur.