Nieuwe samenstelling Raad van Toezicht

Per 1 januari 2020 bestaat de Raad van Toezicht van Stichting Rotterdam Topsport uit 5 zetels. In december namen we afscheid van vier leden en nu verwelkomen we twee nieuwe leden: Deborah Gravenstijn en Madelon Baans.

Deborah en Madelon beheren samen de portefeuille Topsport, zij volgen hiermee per 1 januari 2020 Mark Huizinga op. Deborah Gravenstijn is van 1979 tot 2009 actief geweest als Judoka, hierin heeft ze meermalig deelgenomen aan Europese en Wereldkampioenschappen én de Olympische Spelen (3x). Met in 2008 een Olympische zilveren medaille. Madelon Baans is van 1993 tot 2006 professioneel zwemster geweest, waarin ook zij meermalig meedeed aan de Olympische Spelen (3x) , EK’s en WK’s. Daarnaast is Madelon 49-voudig Nationaal Kampioen.

Het is een kers op de taart om, in de stad die me zo na aan het hart ligt, betrokken te kunnen zijn bij het topsportbeleid.

Ik kijk erg uit naar mijn rol in de Raad van Toezicht van Rotterdam Topsport. Vanuit mijn sport- en maatschappelijke ervaring hoop ik een mooie bijdrage te kunnen leveren! 

- Madelon Baans -
V98A1489.JPG

In december namen wij afscheid van vier leden van de Raad van Toezicht: Cemile Sezer (lid vanaf 20 juni 2016), Frans van der Meché (lid vanaf 15 december 2015), Mark Huizinga (lid vanaf 16 december 2013) en Wilma Gillis-Burleson (lid vanaf 1 januari 2017). Tijdens het afscheid werden de leden bedankt voor hun jarenlange inzet en betrokkenheid bij Rotterdam Topsport.

Bij Rotterdam Topsport draait alles om ‘bevlogenheid’.

Bevlogen medewerkers organiseren steun voor bevlogen topsporters: voor individuele sporters, verenigingen of de deelnemers aan de mooiste evenementen in Rotterdam. Als lid van de Raad van Toezicht kun je alleen maar blij zijn dat je daar een poosje bij hebt mogen horen en je kleine aandeel hebt mogen leveren.”
 

- Frans van der Merché -