Nieuwe sponsorpartner BUKO Infrasupport wil via Rotterdam Topsport graag iets terug doen voor de stad

“We hebben een warme relatie met de gemeente Rotterdam, waarvoor we al jaren contractpartner zijn. We dragen de stad in ons hart. Aangezien we ook voor organisatoren van sportevenementen werken, was de link naar Rotterdam Topsport eigenlijk heel logisch”, legt commercieel directeur Robert Emmerich uit waarom BUKO Infrasupport is toegetreden tot de Rotterdam Topsport sponsorgroep. Het contract voor drie jaar werd vanmiddag (maandag 20 november) ondertekend op de werf van Buko Infrasupport.

Het bedrijf is specialist in verkeersvoorzieningen. BUKO verzorgt tijdelijke verkeersmaatregelen tijdens wegwerkzaamheden: van verkeersborden tot afzettingen en van mobiele verlichting tot verkeersregelaars. “Dat doen we al twintig jaar voor aannemers in de grond-, weg- en waterbouw, industrie en petrochemie en voor gemeentes. Een opkomende markt is de evenementenbranche: bij dance- sport- en andere publieksevenementen zorgen we voor een goede doorstroming van het verkeer, regelen we het parkeren enzovoort.”

 

BUKO is al een bekende naam op en langs de weg.  “We hopen door de samenwerking met Rotterdam Topsport nóg bekender te worden in de regio Rotterdam. Aan de andere kant willen we graag onze expertise en ervaring beschikbaar stellen op het gebied van verkeer. Voor Rotterdam Topsport en hun andere partners. We hebben er veel zin. Het is goed om iets terug te doen voor de stad.”