Nirint Shipping verlengt opnieuw de samenwerking met Rotterdam Topsport

Vandaag verlengden wij de samenwerking met Nirint Shipping. Deze Rotterdamse rederij is al jarenlang verbonden aan Rotterdam Topsport.

image00001.jpeg

“Nirint gelooft dat de combinatie van (top)sport, vitaliteit en ‘business’ garant staan voor zowel zakelijk als persoonlijk succes”, zegt Hennie Huigen, directeur Nirint Shipping. Om deze ambitieuze club te helpen in het realiseren van haar doelstellingen zijn wij trotse sponsorpartner. Het DNA van Rotterdam Topsport en de mentaliteit “recht door zee” sluiten goed aan bij ons bedrijf. Onze betrokkenheid reikt overigens verder dan alleen de ondersteuning van Stichting Rotterdam Topsport: zo sponsoren wij ook diverse evenementen, verenigingen en topsporters in tennis, honkbal en voetbal.”

Hans den Oudendammer, directeur Rotterdam Topsport:  “Wij mogen ons rijk prijzen met zo een sponsor als Nirint Shipping. Met een directeur met een groot sporthart en nooit op de voorgrond, maar wel onmisbaar voor de ondersteuning van onze organisatie. Wij zijn trots dat de samenwerking wederom wordt voortgezet voor de komende 2 jaar. Wij hebben in de samenwerking met Nirint al vele (top)sportprojecten opgezet en mogen ondersteunen”.