Partners Rotterdam Topsport genieten van Sloepenrace op de Maas

Op een zonovergoten middag waren de partners van Rotterdam Topsport te gast bij Hotel ibis Rotterdam City. In samenwerking met Pegasus Events en Heineken werd er een fantastisch Fris & Fruitig netwerkevent georganiseerd!
 

In twee sloepjes kozen zo’n 40 partners van Rotterdam Topsport afgelopen woensdag het ruime sop waarbij ze zich op de Maas tussen de watertaxi's en binnenvaartschepen moesten manouvreren. Daarnaast moesten de teams ook een lijst met opdrachten uitvoeren, van lui achterover dobberen kwam dus weinig terecht. Goed voor de teamspirit!

Heel veel tijd om aan de kade aan de zeebenen te wennen hadden de gasten niet, want de volgende verrassing stond alweer klaar: een tochtje met een Ribboot over de Maas. Met 90 km/h scheerde de gasten over het water.

Eenmaal terug uit de sloepen en de Ribboot werden de partners rondgeleid in het ibis. Hierbij werd onder andere de Street Art Room laten zien waar Rotterdam op mooie wijze wordt weergegeven en je alles kunt lezen over de bekende kunstenaar Banksy. Tijdens de heerlijke BBQ werd het winnende team in het zonnetje gezet. Na zonsondergang keerde iedereen met een glimlach op zijn gezicht huiswaarts.