Pegasus Events en Rotterdam Topsport sprinten samen weer 1,5 jaar door

Langs de kade van de Boompjes, op de aparte sprintstrook voor hardlopers, vierden wij de verlenging van de samenwerking tussen Pegasus Events en Rotterdam Topsport. De parallellen tussen topsportevenementen en zakelijke evenementen zijn immers op diverse manieren te maken.

Diana Schultz, projectleider Marketing van Rotterdam Topsport: “Het gemotiveerde team van Pegasus Events voelt feilloos aan om beleving aan een activiteit toe te voegen. Dat doen we jaarlijks tijdens activiteiten voor onze sponsorpartners, maar ook voor evenementen die een side-program willen aanbieden, zoals bijvoorbeeld aan de officials bij topsportevenementen. Wij zijn er dan ook trots op dat we deze samenwerking tot eind 2020 voortzetten. En waar kunnen we dat beter met elkaar bekrachtigen, dan op deze sportieve plek aan de Maas, nabij het kantoor van Pegasus Events.”
 
Joris de Vos en Vincent Dellebeke, directeuren van Pegasus Events: “Net als bij een topsport toernooi, is het werk wat voorafgaat aan een zakelijk evenement een belangrijke tijd. Alles is gericht op ‘de grote dag’ waarop de uitvoering plaatsvindt. Ook de ontlading zoals bijvoorbeeld turners die op de scores van de jury wachten en zien dat ze hebben gewonnen, is herkenbaar voor ons. Alleen zijn het niet de scores maar de blije gezichten en enthousiaste reacties van de opdrachtgevers die bij ons leiden tot een euforische stemming. Al met al voldoende reden om het lidmaatschap van Rotterdam Topsport voort te zetten.”

Op de foto v.l.n.r. Joris de Vos, Diana Schultz en Vincent Dellebeke.