Postillion Convention Centre WTC Rotterdam verlengt tijdens People's Business 2019

Op het Rotterdam Topsport Plein op People’s Business 2019 vierden wij donderdag 24 januari de verlenging van de samenwerking met Postillion Convention Centre WTC Rotterdam. 
 
Lucas van Krugten, General Manager Postillion Convention Centre WTC Rotterdam benadrukt de samenwerking: “Rotterdam Topsport is voor Postillion Convention Centre Rotterdam een zeer gewaardeerd partner. Samen kunnen we topprestaties in Rotterdam waarmaken, zowel op sportief als op zakelijk vlak.”
 
Hans den Oudendammer: “De historie en architectuur van het gebouw zijn uniek, al jarenlang wordt het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam intensief gebruikt ter bevordering van de nationale en internationale handel. En er hebben in het verleden ook sportevenementen plaats gevonden. Dit icoon hoort wat ons betreft thuis in de sponsorgroep van Rotterdam Topsport; het benadrukt de binding tussen stad en bedrijfsleven. Lucas kent onze organisatie al jaren en we zijn dan ook blij dat de samenwerking weer voor een jaar is verlengd”.