RET en Rotterdam Topsport spelen weer remise

In navolging op het 1e Fris & Fruitig netwerkontbijt in de tramremise in de Beverwaard, vond vanmorgen de 2e editie plaats in de busgarage op de Sluisjesdijk. 

Fred van Duijvenbode informeerde de 50 aanwezige gasten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van sponsoring en events bij zijn organisatie. Van een korte terugblik op het succesvol verlopen Sportfilmfestival Rotterdam tot aan de start van de Zomerlessen op Golf Center Seve.

Onlangs trad de RET toe tot de categorie Toppartner. Samen met Rotterdam Topsport stimuleren zij het gebruik van OV bij topsportevenementen, werken zij aan combi-ticketing, voorziet de RET gratis OV aan een aantal door Rotterdam Topsport ondersteunde sporttalenten en communiceren zij de boodschappen via narrow casting op alle Rotterdamse stations.

Maddy Bolhuis presenteerde de Mobiliteitsmanager, een slim doordacht systeem waarbij je naar behoefte gebruik maakt van verschillende mobiliteitsmiddelen, zoals metro, fiets of deelauto. Tijdens het smaakvolle ontbijt werd volop genetwerkt. Na de aansluitende rondleiding over het terrein en de garage, beproefden een aantal gasten hun stuurmanskunsten in één van de RET-bussen. Ook was het mogelijk een ritje te maken in de stille electrische bus van franse makelij. Al met al een enerverende en inspirerende ochtend. Om 10:00 uur ging iedereen weer aan het werk, met in hun tas een leuke goody namens de RET.  
 
Volgend Fris & Fruitig netwerk ontbijt: woensdag 23 mei bij Pegasus Events/Ibis Rotterdam