Rotterdam Topsport draagt Under Armour!

Under Armour Teamwear / Player Layer Benelux is de nieuwe kledingpartner van Rotterdam Topsport en is daarmee onder andere zichtbaar tijdens clinics en golfdagen. Zo werden de nieuwe polo’s gelanceerd tijdens de Rotterdam Topsport Golfdag en met genoegen gedragen door de deelnemers.


Under Armour Teamwear / Player Layer Benelux is een uitmuntende partner die een grote groei heeft doorgemaakt in Rotterdam en omstreken. Illustrerend is de in Moordrecht opgegroeide Memphis Depay die fungeert als boegbeeld van de Europese tak van het bedrijf. Bovendien biedt de samenwerking de mogelijkheid voor licentiehouder Fresh Orange Brands om met Under Armour Teamwear en haar eigen merk PlayerLayer toe te treden tot het uitgestrekte netwerk van Rotterdam Topsport.
 
Norbert Zeevenhooven en Huib Zwerver: “Wij zijn trots om als Rotterdams bedrijf de Rotterdamse Topsport te kunnen ondersteunen en toe te treden tot het netwerk van Rotterdam Topsport”.
 
Peter Blangé, directeur Rotterdam Topsport: “Het prachtige merk Under Armour Teamwear is een geweldige aanvulling in onze sponsorgroep. Under Armour staat bekend om de ondersteuning van atleten met innovatieve sportkleding, schoenen en accessoires. Het DNA van onze beide organisaties past dan ook uitstekend bij elkaar. Wij zullen met veel plezier de kleding dragen en Norbert en Huib met de juiste mensen in ons netwerk in contact brengen”
 
Op de foto v.l.n.r.: Fred van Duijvenbode, Huib Zwerver, Norbert Zeevenhooven, Peter Blangé.

ML Golfdag Seve Rotterdam Topsport-_DSA0006.jpg
Website Under Armour