RotterTram is nieuwe smaakmaker in netwerk Rotterdam Topsport

RotterTram, de leukste en lekkerste tram van Rotterdam, is Supporter geworden van Rotterdam Topsport. Tijdens een culinair hoogstaande rondrit door de stad ondertekende onderneemster Suzanne Knegt donderdag 31 oktober de sponsorovereenkomst met Rotterdam Topsport-directeur Peter Blangé. Dat gebeurde in aanwezigheid van veertig Toppartners, die na het 4-gangendiner uitstapten bij het Nieuwe Luxor Theater, waar ze genoten van een hilarische voorstelling van cabaretier Bert Visscher.
 
 

Suzanne Knegt verbindt zich voor ten minste één jaar als sponsorpartner. Ze is enthousiast om Rotterdam Topsport te ondersteunen en tot het netwerk toe te treden: “Ik vind het fantastisch wat ze doen voor de stad en voor de sport. Ik kende de organisatie al toen ik nog bij de RET werkte. Ik ben heel blij dat ik al anderhalf jaar na de start met de RotterTram ook met mijn eigen bedrijf kan aansluiten.”

image00018.jpeg

Suzanne droomde er jaren van om een restauranttram te realiseren waarmee ze toeristen en Rotterdammers de hoogtepunten van de stad op een unieke manier kon laten zien: al rijdend en etend. De RotterTram is een historische tram die in 2018 volledig verbouwd is tot een sfeervol restaurant met plek voor 44 gasten. Suzanne Knegt en haar collega’s verzorgen van woensdag tot en met zaterdag dagelijks een dinerrit en op zondag een lunch.

 In tweeënhalf uur zien gasten alle hoogtepunten van de stad, terwijl ze ondertussen genieten van een 4-gangendiner (of -lunch). Gasten kunnen reserveren per tafel van twee of vier personen, maar voor groepen is het ook mogelijk om de tram geheel (of half) af te huren.

Rotterdam Topsport-directeur Peter Blangé, die zeer bij is met de nieuwe sponsorpartner, ziet tal van mogelijkheden voor een intensieve samenwerking met de RotterTram: “Met alle events, nationaal en zeker internationaal, dragen we vanuit de topsport bij aan de citymarketing van Rotterdam. Dat doet de Rottertram eigenlijk ook. Je kunt elkaar daar behoorlijk bij versterken. Er komen vaak grote delegaties vanuit het buitenland voor de ruim twintig evenementen die we per jaar hosten. De RotterTram leent zich uitstekend om die mensen op een verrassende en comfortabele manier de stad te laten ervaren.”

“Het concept is geweldig. Dat hebben we nu, samen met andere relaties van Rotterdam Topsport, aan den lijve mogen ondervinden. Prima eten, een knusse, intieme sfeer en onderweg is er van alles te zien. Als niet-Rotterdammer leerde ik de stad meteen weer een beetje beter kennen tijdens de rit.”
 

Bedrijfspagina RotterTram