3-jarige samenwerking tussen de Lichaam en Geest Groep en Rotterdam Topsport van start

De Lichaam en Geest Groep heeft zich voor 3 jaar als Supplier aan Rotterdam Topsport verbonden. Het contract tussen de organisaties werd vanmiddag getekend door de beide directeuren, in het bijzijn van Nathalie Kik (commercieel medewerker Lichaam en Geest Groep) en Diana Schultz (projectleider marketing Rotterdam Topsport).

“Voor Rotterdam Topsport is het partnership met de Lichaam en Geest Groep van grote toegevoegde waarde”, zegt Hans den Oudendammer. “Niet alleen Arbo, Revalidatie en Re-integratie zijn daarmee voor onze organisatie gewaarborgd, maar ook de inhoudelijke expertise van de professionals van de Lichaam en Geest Groep kunnen wij breed inzetten. Zo gaan we dit jaar een kennissessie organiseren voor onze talentcentra en voor onze sponsorpartners. De multidisciplinaire insteek van de Lichaam en Geest Groep biedt diensten die voorzien in en afgestemd worden op de specifieke wensen en behoeften van zowel organisaties als individu. De doelstelling van de Lichaam en Geest Groep is hierbij gezonde en gemotiveerde mensen die zelf grip hebben op hun kwaliteit van leven en inzetbaarheid. Wij kijken dan ook erg uit naar deze mooie samenwerking.”

Roel Swijnenburg, directeur van de Lichaam en Geest Groep: “Voor ons is het aangaan van een samenwerking met Rotterdam Topsport bijna als vanzelfsprekend. Met onze kernwaarden; gedreven, teamwork en moedig sluiten we naadloos aan op de motto’s van Rotterdam Topsport; ‘Passion For Sports’ en ‘Make It Happen’. Met vestigingen in Rotterdam, Dordrecht en Zoetermeer bestrijken wij het gehele verzorgingsgebied van Rotterdam Topsport. Rotterdam Topsport is een mooie organisatie met een gaaf team die belangrijk werk doet voor talenten en de regio. Aan het bereiken van de goals van Rotterdam Topsport dragen wij dan ook graag ons steentje bij!

Op de foto v.l.n.r:
Diana Schultz, Roel Swijnenburg, Hans den Oudendammer, Nathalie Kik