Schaffenburg nieuwe sponsorpartner en Bilderberg Parkhotel, Eneco en JP Koeriers verlengen de samenwerking

De afgelopen periode verwelkomden wij Schaffenburg Office Furniture als nieuwe sponsorpartner en hebben wij de samenwerking met enkele van onze trouwe partners verlengd. De inkt is net droog, we hebben getekend met Bilderberg Parkhotel Rotterdam, Eneco en in december met JP Koeriersdienst.

Peter Blangé: Wij blijven bouwen aan onze ambities voor de komende jaren. Rotterdam is de thuisbasis van steeds meer jonge topsporters en evenementen, en wordt steeds meer de thuisbasis van nationale topsportprogramma’s.  Deze ambities zijn grotendeels mogelijk dankzij de steun van het bedrijfsleven en de gemeente.

IMG_5237.JPEG

Erik de Wit, General Manager Bilderberg Parkhotel Rotterdam benadrukt de relatie als ‘Partners door dik en dun’.  “In deze uitdagende tijd ben ik heel blij dat we onze samenwerking met Rotterdam Topsport hebben kunnen voortzetten. Juist nu hebben we elkaar hard nodig en is het fijn, ook al is het meestal op afstand, om elkaar te zien en vooruit te kijken naar de komende maanden en 2022”.
 

Bilderberg Parkhotel Rotterdam

Erwin van Gemert, Segment Lead Groot-/Midzakelijk Eneco Zakelijk, en René van der Tak, Accountmanager bij Eneco Zakelijk – “Wij zijn verheugd dat de samenwerking tussen Eneco en Rotterdam Topsport na ruim 20 jaar wederom groen leven in is geblazen. Rotterdam Topsport is een sterk netwerk van energieke ondernemers die de ambitie hebben om Rotterdam als internationale topsportstad te positioneren. Daar dragen we graag aan bij middels een duurzame samenwerking.
 

eneco def.jpg

In de toekomst hopen wij meer relaties te ontmoeten in dit netwerk die wij kunnen meenemen en adviseren over verduurzaming van onze stad en de rest van Nederland”.

Eneco
IMG_3087.JPEG

Loek en Ken Ville van JP Koeriersdienst zijn ook al jaren aan Rotterdam Topsport verbonden. Wij schakelen dit familiebedrijf in als er vervoerdiensten nodig zijn. Dit kan gaan om postpakketten, maar ook om materialen voor evenementen. De hospitality bij topsportevenementen gebruiken vader en zoon Ville regelmatig om hun klanten uit te nodigen.

“Wij hebben zelf veel affiniteit met sport en, als Rotterdams bedrijf, zeker met sport in Rotterdam. Wij vinden het dan ook belangrijk om via Rotterdam Topsport de sport in de stad te blijven ondersteunen’, benadrukken de heren.

JP Koeriersdienst

Marieke Wijnbergen, algemeen directeur bij Schaffenburg Office Furniture, is verheugd met deze nieuwe samenwerking." Wij hanteren al geruime tijd de #thuisopjewerk. Het gevoel en het comfort dat je thuis gewend bent komt terug op kantoor. Een prettige ergonomische werkplek Ondanks het vele thuiswerken speelt het kantoor een centrale ontmoetingsplaats voor veel bedrijven", aldus Marieke.  

Schaffenburg.jpeg

Het familiebedrijf levert nieuwe kantoormeubelen voor Rotterdam Topsport. De overeenkomst is voor de komende 3 jaar afgesloten. Peter Blangé: Wij zijn blij met de nieuwe bureaus en stoelen. De moderne “look & feel” geeft ons kantoor de gewenste sportieve uitstraling. En een fijne werkplek met zit-sta bureaus biedt ons de mogelijkheid om werkend in beweging te blijven, zelfs voor iemand met mijn lengte van 2.05m. 

Schaffenburg Office Furniture