Terugblik Battle of Teams

We kijken terug op een geslaagde editie van de Battle of Teams. Afgelopen zaterdag organiseerde Unity '99 het voor de 9e keer in het Topsportcentrum Rotterdam. Met onder andere karateka’s als Wouter Deijl, Nick Gerrese en Melissa den Oudenaarden was er genoeg kijkplezier.

The Battle of Teams is een uniek internationaal karate evenement. In teamverband wordt er gestreden om de prijzen, waardoor er uit de karatewereld veel animo is. Wat het evenement ook bijzonder maakt, is het puntensysteem: de doorslag zit hem in de totaal behaalde punten in plaats van een gewonnen wedstrijd.

Melissa van Oudernaarden (5-voudig Nederlands kampioen karate en 2-voudig Europees kampioen karate-wado) wist ook op dit evenement te schitteren. De Karateka van Unity'99, die recent te horen kreeg dat ze is geselecteerd voor het EK in Denemarken, heeft 2 gouden medailles weten te bemachtigen in de Dames Junioren en met de Onder 21 mix team.

Unity’99 was uiteindelijk de grote winnaar op het evenement, met 3x goud, 4x zilver en 1x brons eindigde Unity’99 op nummer 1 op de medaillespiegel.