Sponsorpartners leren tips en trics van het Beachvolleybal

Zowel in Topsportcentrum Rotterdam en Nieuwe Luxor Theater (WK Zitvolleybal) als langs de kade bij het ss Rotterdam (EK Beachvolleybal) werd gestreden om de titels.

EK Beachvolleybal

Voor onze sponsorpartners hebben wij 3 dagen lang prachtige hospitality geboden tijdens het EK Beachvolleybal, met ontvangst en uitgebreid diner op het ss Rotterdam. Daarnaast hebben onze relaties kunnen genieten van de wedstrijden in een sfeervol beachstadion waar plaats was voor 2000 fans.

Zowel bij de mannen als de vrouwen deden 32 teams mee aan het EK. In elke stad (naast Rotterdam werd er gespeeld in Apeldoorn, Den Haag en Utrecht) was minstens één Nederlands team actief.

Topsport en fun gingen bij het DELA EK Beachvolleybal hand in hand. In en rond de stadions zorgden dj’s, dansers en mascotte Spike, voor een fantastische sfeer. Side events, show en entertainment zorgden er vooral in Rotterdam voor dat het EK veel meer was dan alleen beachvolleybal.

Beachvolleybalclinic

Tijdens de clinic die wij organiseerden voor onze relaties op zaterdag 21 juli, leerden William Klaver en Frederik Netten van Beach Club Rotterdam aan de 20 sportievelingen tips & tricks van het beachvolleybal spel. Met blote voeten in het zand en met de warme zomerzon in het gezicht was het een prachtige middag in het decor van het beachvolleybalstadion en het ss Rotterdam. Het winnende team kreeg per persoon een originele wedstrijd beachvolleybal uitgereikt. Daar kunnen nog heel wat uurtjes mee gebald worden!

Daarnaast reikte Rebekka Kadijk (ambassadrice EK Beachvolleybal) een door Madelein Meppelink en Sanne Keizer gesigneerde bal uit aan Ton Wesselink (directeur ss Rotterdam en lid van de RvT van Rotterdam Topsport). Hij werd daarmee bedankt voor de warme ontvangst en perfecte verzorging gedurende de hele wedstrijdweek.

WK Zitvolleybal

Voor de relaties die ook graag het WK Zitvolleybal bezochten, voerden taxibootjes van en naar de unieke locatie waar de ontknoping van het WK Zitvolleybal Dames plaats vond: de theaterzaal van het Nieuwe Luxor Theater.

Het WK Zitvolleybal werd gespeeld in vijf steden.

Rebekka Ton bal overhandiging - kopie kleiner.png