Terugblik kidsclinic Turnen tijdens Dutch Gymnastics - The Finals

Rotterdam Ahoy stond op zaterdag 22 en zondag 23 juni in het teken van de Dutch Gymnastics – The Finals 2019! Op hét sportpodium van Nederland haalden de beste gym-, turn-, spring-, en danstalenten alles uit zichzelf voor het nationale eremetaal.

Op zondag 23 juni werd er door topgymnast Michel Bletterman een kidsclinic gegeven. Een klein uur lang liet hij de enthousiaste kinderen van onze sponsorpartners kennis maken met de turnsport. Op het Beweegplein waren 2 matten gereserveerd, speciaal voor Rotterdam Topsport en de KNGU.

Met rode wangen van de inspanning, een tof Rotterdam Topsport t-shirt, een flesje Earth Water én met een boel ervaring rijker genoten de kids met hun ouders van een uitgebreide lunch. Na de mogelijkheid tot het volgen van een rondleiding, en het kijken van de divers disciplines sloten de deelnemertjes en hun ouders de middag af met het kijken van de toestelfinales dames en heren in de Arena van Rotterdam Ahoy. Daar waren ze er getuige van dat onze Rotterdam Topsport HERO Bart Deurloo Nederlands kampioen op het toestel voltige werd!