Uitgestelde evenementen

Niemand weet tot wanneer het coronavirus het openbare leven in zijn greep houdt. Voor de komende maanden zijn diverse topsportevenementen al uitgesteld of geannuleerd.

Zoals het SportFilmFestival Rotterdam en het CHIO, die beide pas volgend jaar weer kunnen plaatsvinden. Voor onze theatervoorstelling GOUD! en de Olympic Garden Party bij Ivo Opstelten gaan we op zoek naar nieuwe data. Dat geldt, in overleg met de betrokken bonden, ook voor bijvoorbeeld de Korfbal Leaguefinale en het OKT Waterpolo.

We hopen dat het normale leven zo snel mogelijk weer op gang kan komen, mét alle evenementen en competities. Al zal dat in veel gevallen in aangepaste vorm en op andere data zijn. Flexibiliteit en creativiteit zijn daarbij onmisbaar.

In onze event kalender vindt je alle informatie over uitgestelde en afgelaste informatie. Ook plaatsen we hierin de evenementen waarvan de nieuwe datum al bekend is.

Event kalender

Netwerkactiviteiten
Ook de sponsor- en netwerkactiviteiten zijn vanzelfsprekend opgeschort. Zoals de Fris en Fruitig Netwerkontbijten. Zodra de coronacrisis voorbij is en de maatregelen van de overheid niet meer nodig zijn, zullen we nieuwe data plannen.