Zonnige gezichten bij Worldhotel Wings en Rotterdam Topsport tijdens de verlenging van de samenwerking.

Wings Summer World, de ‘tot een echte zomer-wereld omgetoverde’ hangar op Rotterdam Airport was het toneel van de contractondertekening. 

Menno Noordenbos, General Manager World Hotel Wings: “We gaan graag het 2e jaar in van dit mooie partnerschap. Onze dames van de Afdeling Meetings & Events (Yvonne van Dijk, Vanety Bijl en Romy Heiser) hebben in ons eerste jaar samen al een aantal succesvolle bijeenkomsten en events samen met Rotterdam Topsport mogen doen. De Kick-Off in september 2018 van het CTO Metropool (Centrum voor Topsport en Onderwijs), en de Nederlandse Kampioenschappen Boksen in januari van dit jaar waren succesvol.”

Vanety Bijl en Yvonne van Dijk: “Tijdens de introductie vorig jaar bij de Rotterdam Topsport Golfdag op Golfcenter Seve (onze fijne buren) vielen we met onze neus in de boter! Daarnaast hebben we leuke activiteiten gedaan tijdens de sponsoractiviteiten van Rotterdam Topsport, waarbij we een leuke club mensen hebben mogen ontmoeten.  Komend najaar gaan we ook meedoen met de door Rotterdam Topsport georganiseerde golflessen.
Wij kijken uit naar het volgende jaar met Rotterdam Topsport!”

IMG_4021 - bewerkt.jpg

Hans den Oudendammer en Diana Schultz: ‘Ook past het enthousiasme en de professionaliteit van de medewerkers van Worldhotel Wings goed bij onze organisatie. De steun van het bedrijfsleven is onmisbaar voor Rotterdam Topsport. De hotelpartners die we hebben, zijn belangrijk voor de events en bijeenkomsten die wij organiseren.”