SponsoractiviteitFris & Fruitig NetwerkontbijtEneco

FRIS EN FRUITIG NETWERKONTBIJT (icm Business Breakfastclub Ronald McDonaldHuis Sophia Rotterdam)

23 May 19

Rotterdam Topsport brengt je op plaatsen waar je normaal gesproken niet snel komt. Maandelijks organiseren wij een Fris & Fruitig netwerkontbijt op een verrassende locatie bij een van onze sponsorpartners. Vroeg uit de veren levert ook wat op: je ontmoet interessante andere partners van Rotterdam Topsport, krijgt een heerlijk ontbijt voorgeschoteld en regelmatig kan je deelnemen aan ludieke sportieve activiteiten. De sfeer is informeel zakelijk.

Rotterdam Topsport en Business Breakfastclub Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam ontbijten gezamenlijk bij Eneco.
 
Als actief lid bij beide organisaties zet Eneco haar deuren wagenwijd open, en nodigt u uit voor een gastvrije bijeenkomst in haar pand aan de Marten Meesweg 5 te Rotterdam, op donderdag 23 mei a.s.
Tijdens dit ontbijt bent u van harte welkom op het hoofdkantoor van Eneco, waar u meegenomen wordt in de veranderende energiewereld en de mobiliteitstransitie.
 
Eneco maakt deel uit van deze krachtige netwerken van sportieve en betrokken Rotterdamse ondernemers. Eneco hoopt ondernemers te ontmoeten die zij kan helpen om te schakelen naar schone, slimme en duurzaam opgewekte energie.
 
Rotterdam Topsport brengt je op plaatsen waar je normaal gesproken niet snel komt. Maandelijks organiseert Rotterdam Topsport een Fris & Fruitig Netwerkontbijt op een verrassende locatie bij één van hun sponsorpartners. Vroeg uit de veren levert ook wat op: men ontmoet interessante andere partners van Rotterdam Topsport, krijgt een heerlijk ontbijt geserveerd en regelmatig kan men deelnemen aan ludieke sportieve activiteiten. De sfeer is informeel zakelijk in een breed Rotterdams netwerk. Met de sponsorbijdrage aan Rotterdam Topsport weet de organisatie topsportevenementen naar de stad te halen, topsporters en talenten te ontwikkelen, en topsportverenigingen te ondersteunen. De missie van Rotterdam Topsport is het positioneren van Rotterdam, zowel nationaal als internationaal, als dé toonaangevende topsportstad van Nederland.
 
De leden van de Business Breakfastclub ontbijten ook iedere maand bij één van hun leden. Een ontbijtje-met-een-goed-gevoel. De opbrengsten van het lidmaatschap en de ontbijtbijeenkomsten komen geheel ten goede aan het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam. Het lijken vanzelfsprekende momenten vlak voor bedtijd, nog even een laatste nachtzoen, maar ze zijn van onschatbare waarde. Zeker voor een ziek kind dat wekenlang in een ziekenhuis ligt en wilt dat papa, mama, broertje of zusje in de buurt zijn. Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam maakt deze momenten mogelijk voor een kind dat in het naastgelegen Erasmus MC-Sophia verblijft. Zo kan een gezin dat verder weg woont, toch dicht bij elkaar blijven in een voor hen vaak moeilijke periode.
 
Het programma op donderdag 23 mei is als volgt:
08.00 uur                            Ontvangst bij Eneco
08.15 uur                            Welkomstwoord door Rotterdam Topsport en door Business Breakfastclub Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam
8.30 uur                              Welkomstwoord en toelichting door Eneco
8.50 uur                              Netwerken en ontbijten
9.30 uur                              Mogelijkheid tot rondleiding door het pand of een informatiesessie over de Wet Milieubeheer (informatieplicht vanaf 1 juli)
10.00 uur                            Einde bijeenkomst